I tillegg til vår egen badeplass, lekeområder og andre fasiliteter, har nærområdet mange gode fiske- og badeplasser. Skogområdene byr på fine naturopplevelser og merkede turstier. Det er bare 500 meters gange til nærmeste matvarebutikk og ca 15 minutter til Svelvik sentrum. Byen Svelvik beskrives som Norges nordligste sørlandsby med sjarmerende trehusbebyggelse og gjestehavn.

Camping

På Homannsberget Camping er det god plass til døgngjester med campingvogn, bobil eller telt, for kortere eller lengre opphold. Vi kan tilby flate områder på grassletter, alle med tilgang til strøm. Vårt serviceanlegg har god toalett- og dusjkapasitet. Våre gjester har tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, et lite kjøkken og plass for oppvask. Vi har flere stasjoner for for tømming av kjemikalietoalett og spillvann.

 

Bobiler, campingvogner og telt

Bobil og Campingvogn

Mange av plassene hos oss er unummererte, slik at dere som reiser flere i følge har gode muligheter for å “slå leir” sammen.  

Telt

Enten du kommer med sykkel, motorsykkel eller bil, så har vi en fin gressplen der du kan sette opp teltet ditt. Et eget område på plassen er avsatt kun til telt. 

Velkommen til deg som vil sove i telt!

Sesong-plasser

Vi har 128 sesongplasser på Homannsberget Camping. For sesongen 2023 har vi noen ledige plasser. Hvis du ønsker  plass hos oss, kontakt oss på post@homannsberget.no

Sesongen er fra 1. mai til 1. september. Utenfor sesongen kan vognene stå på plassen, og det også mulig å bruke vogna mellom 1. september og 1. mai. 

Alle plasser har egen strøm-måler, og betaler kun for eget strøm-forbruk. Man kan velge mellom 10 og 16 A.