Hytter

Vi har 12 enkle, små  campinghytter (Kategori A, B, C) og 1 stor familiehytte til leie. Alle hyttene har terrasse med utemøbler og flott utsikt over Drammensfjorden, spesielt hyttene som ligger på selve Homannsberget.

Våre hygiene- og smitteverntiltak består bl.a. av skift av overtrekkslaken/putevar og nøye rengjøring mellom hver gjestegruppe.  Vi har ikke kjøkkenutstyr og dyner som standardutstyr i de små hyttene, men dette kan leies av oss.

Det er tillatt med hund i våre hytter, men hunder må være bundet/ ligge i bur innendørs.

Ønsker du å bestille hytte, vennligst benytt BESTILLINGSSKJEMA.

Avbestillingsregler

Hytte 1 - Stor familiehytte

5 sengeplasser. Pris pr. døgn kr 1550 ved leie i 2 eller flere døgn. Et døgn kr 1750. Hytte 1 er ei stor hytte med to soverom. Det ene soverommet har køyeseng, det andre har familiekøye. Hytta har bad med dusj og toalett. Kjøkkenet er fult utstyrt, og har kaffetrakter, vannkoker og oppvaskmaskin. Den store, lyse stua har TV, sofa og spisebord. I denne hytta finnes det dyner og puter til fem personer. Hytta har to terrasser, begge med utemøbler og fjordutsikt. Kr 400 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.


Hytte 2

Hytte 2 (Kategori C)

2 sengeplasser. Pris pr døgn kr 750.

Hytte på toppen av Homannsberget med flott utsikt over Drammensfjorden. Enkel hytte, men smart innredet for å utnytte plassen. Dobbeltseng, spisebord m/stoler, kjøkkenkrok med kokeplate, vannkoker og kjøleskap. Øvrig kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Det er ca. 150m å gå fra parkering og toalettbygg til hytta. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 4 (Kategori C)

2 sengeplasser. Pris pr døgn kr 750.

Hytte på toppen av Homannsberget med flott utsikt over Drammensfjorden. Enkel hytte, men smart innredet for å utnytte plassen. Familiekøye, spisebord m/stoler, kjøkkenkrok med kokeplate, vannkoker og kjøleskap. Øvrig kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Det er ca. 150m å gå fra parkering og toalettbygg til hytta. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 5 (Kategori B)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 800.

Hytte på toppen av Homannsberget med flott utsikt over Drammensfjorden. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Det er ca. 150m å gå fra parkering og toalettbygg til hytta. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 6 (Kategori B)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 800.

Hytte på Homannsberget med flott utsikt over Drammensfjorden. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Det er ca. 100m å gå fra parkering og toalettbygg til hytta. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 8 (Kategori B)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 800.

Usjenert beliggende på Homannsberget med flott utsikt over Drammensfjorden. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Det er ca. 150m å gå fra parkering og toalettbygg til hytta. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 9 og 10 (Kategori C)

2 sengeplasser. Pris pr døgn kr 750.

Hytte på toppen av Homannsberget med flott utsikt over Drammensfjorden. Enkel hytte, men smart innredet for å utnytte plassen. Familie, spisebord m/stoler, kjøkkenkrok med kokeplate, vannkoker og kjøleskap. Øvrig kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Det er ca. 100m å gå fra parkering og toalettbygg til hytta. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen på overnatting.

Hytte 11 (Kategori A)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 900.

Hytte ved veien ned mot sjøen, parkering ved hytta og kort vei til bade- og lekeplass, toalettbygg og andre fasiliteter. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 12 (Kategori B)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 800.

Hytte ved veien ned mot sjøen, parkering ved hytta og kort vei til bade- og lekeplass, toalettbygg og andre fasiliteter. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.745

Hytte 13 (Kategori A)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 900.

Hytte ved veien ned mot sjøen, parkering ved hytta og kort vei til bade- og lekeplass, toalettbygg (ca 100m) og andre fasiliteter. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 14 (Kategori B)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 800.

Hytta ligger usjenert til ved sjøen. Parkering ca 30 m fra hytta. Kort vei til bade- og lekeplass. Ca 150 m til toalettbygg. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.

Hytte 15 (Kategori A)

4 sengeplasser. Pris pr døgn kr 900.

Hytta ligger helt nede ved sjøen. Parkering ved hytta og kort vei til bade- og lekeplass, toalettbygg (ca 150m) og andre fasiliteter. Enkel hytte, smart innredet for å utnytte plassen. Soverom med 2 køyer. Oppholdsrom med kjøkkenkrok, kokeplate, vannkoker, kjøleskap. Kjøkkenutstyr må tas med selv eller leies av oss. Vannpost finnes utendørs rett ved hytta (ikke innlagt vann). Dyner og sengetøy må man også ta med selv eller leie. Kr 300 for obligatorisk sluttrengjøring kommer i tillegg til prisen for overnatting.